Как се кърми на обществено място

Най-напред, трябва да уточним, че на обществено място трябва да се кърми така, както средностатистическия критик предполага в главата си, че протича едно кърмене. Забравете досегашните си идеи и следвайте долното ръководство, когато кърмите извън дома си. Тогава всичко ще е наред.

1. Разположете се на публично място. Няма значение малко или много е публично, щом не сте си в кухнята, госпожа, е ПУБЛИЧНО МЯСТО.
2. Съблечете се - до кръста. Важно е да се видят гърдите в цялост. Дискретност тук е излишна. Забравете за разкопчани ризи, подаване на гърда и прочее. Акцентът в кърменето на обществено място не е в кърменето или в гладното ви бебе, а в гърдите. Покажете ги!
3. Ако никой не ви е видял, поизправете гръб и ги разтръскайте два-три пъти. Повторете до постигане на ефект. Ощипете бебето, да реве и да привлича внимание.
4. Кърмете го, ама не го гушкайте много-много - трябва да има възможно най-много място между бебето и вас, за да се видят гърдите в цялост. Защото
5. Всички знаят, че именно заради това кърмите НА ПУБЛИЧНО МЯСТО, не за да нахраните бебето, а за да си показвате гърдите и така да отклонявате от правия път семейни мъже и да покварявате невръстни деца, които е добре да знаят, че големите гърди продават сирене, автомобили и мастика, но не бива НИКОГА да си представят същинската им функция, камо ли да я видят на живо.

Благодаря, вече сте просветени.