Нов парфюм, за ценители

След обстойно и щателно проучване, продължило дори повече от време, достатъчно за изпиване на малка водка наш екип, състоящ се от жена, представяща себе си като "ще сбъдна всичките ти мечти, бийп, 2,40/минута" установи, че масовият вкус за аромати на потребителите от мъжки пол е доста различен от лансираните в магазините.

Бяха анкетирани потребители от различни класи и с различни финансови възможности, както и с различни имена (на галено - Оня Нерез, Простак Ниеден, Ти за кой се мислиш, бе и т.н.). Проучването показа еднозначно: масовият вкус не цени разните там Шанел, Манел, Номер 5, Готие, Рабан и други странни чуждоземни измишльотини.

Затова разработихме нов, уникален аромат, който бързо покори пазара и за броени дни достигна Топ 10, Топ 5, както и Черешовото Топче. Аромат, на който никой мъж не може да устои! Аромат, който завладява сетивата и ще направи всеки представител на силния пол ваш завинаги!

Забравете скъпите измислени аромати! Забравете досадата в очите на мъжа до вас, когато пак установи, че вместо натурална и естествена миризма, излъчвате странни съчетания от манджа, пот и наливен парфюм! Една-две капки от нашия нов хитов аромат ще ви превърне в неустоима изкусителка, на която никой няма да може да устои!

Само сега, уникална оферта да закупите хита на пазара!

Единствен по рода си! Новият аромат за жени
Балканска скараОбадете се в следващите 5 минути и ще получите допълнително тоалетната вода, която да допълни ансамбъла фина парфюмерия:

1 коментара:Valkocompany каза...

Имай милост

Публикуване на коментар