Ще стане ли цицоман синът ми, ако го кърмя?!

Грандиозният и твърде наболял въпрос, който тревожи хиляди майки: Ако кърмя сина си, особено ако го кърмя по-дълго - дали няма да стане цицоман?


Цицоман

Тревожна мисъл, дами! Ами какво, ако вземе, че стане? Ако се пристрасти към женските гърди? Да ги харесва и обича? И като порасте, започне да се заглежда по деколтетата на особите от женски пол и да причаква съученичките зад ъгъла, за да ги цомби? А после почне да суче мустак и да цъка под него, 'Ох, на баткооооо!' И - не дай си Боже - да започне дотолкова да харесва женските оръжия на труда, че да иска да ги, хм, пипа, когато някой ден порасте дотолкова, че да е интимен с тях (с жените и гърдите им, съответно)?


Уди Алън зяпа неконтролируемо (вероятно е кърмен поне до първи клас!)

А, пардон, оказва се, че всъщност повечето мъже правят точно това. Какво излезе? Повечето мъже са цицомани! Тези пристрастени към женските гърди същества са били изложени на вредното влияние на кърменето съвсем различен срок - от няколко дена до няколко години - а въпреки това очевидно всички са развили сходно отклонение да обичат женски гърди. Притеснителна мисъл! Как тогава човек може да опази сина си? Явно е, че не-кърменето не помага (кърменето и то), всички показват почти еднаква симпатия към бюстовете на нежния пол.


Том Круз се радва от размера на бюста на Опра

Все пак, човек трябва да гледа положително на нещата. Щом е неизбежно малкото ви сладко момченце да се превърне в цицоман, когато порасте, независимо усилията ви, по-добре да го поощрявате дори: проучванията показват, че мъжете, които се заглеждат по женските гърди, живеят по-дълго. 10-минутно взиране в женски гърди се равнявало на 30-минутна аеробна тренировка! Това трябва да е разковничето. Затова, значи, толкова мъже от незряла предтийнейджърска възраст до стари дядовци, на които едното гледане им е останало, така обичат да гледат в женските деколтета: поддържат по-ниско кръвно налягане, по-бавен пулс и понижен риск от коронарни заболявания.


Дъстин Хофман прави ежедневната си физзарядка с помощта на гърдите на кака Джоли

Един вид, вече и оправдание имат мъжете за зазяпването в гърдите на преминаващите дами. Майките имат оправдание да кърмят дълго синовете си - така и така ще станат цицомани! Жените имат оправдание да носят изрязани деколтета: спасяват силния пол от болести и му осигуряват по-дълъг живот с четири до пет години! И изобщо, всички заживели щастливо.


Мъж преминава на следващото ниво: интензивни тренировки

P.s. искам още да знам, ако продължителното кърмене и излагане на влиянието на голи женски гърди прави от момченцата цицомани, привързани към женските гърди, как тогава повечето от тях се оказва, че са и задникомани? Не ми казвайте. Нека се изненадам.

7 коментара:



Elena каза...

Мда, когато Бу и снимките говорят по-добре да се мълчи и евентуално кърми :)

Bla каза...

Мда, когато циците говорят, народът мълчи. :D

Billie каза...

Hahahahahhahha mnogo qko si izlqzla tuka :) nadqwam se ne e w sledwstwie na nqkoi komentar .... ( ne wqrwam mnogo no ... )

Анонимен каза...

и доколкото знам от мама съм кърмен до три месеца а пък аз пак съм си цицоман и си наваксах с кърменето доста по късно....като семеен ..хе абе наистина ли има такива хора дето вярват че до късното кърмене прави момченцата цицомани....пък и не виждам лошо че съм цицоман...хе хе я да вървят да се скрият някъде тия с тъпите предразсъдаци....въобще не ми пука че съм цицоман и какво ще кажат разните му там були от село

Анонимен каза...



Че кой нормален мъж не харесва цици? :)

Gigi каза...

Изпаднах в конвулсии от безгласен (спящо сучещо ми се е закачило) смях на финала.

Ursus Major каза...

Здравейте на всички.
Аз съм Кентавър и съм цицоман.

Публикуване на коментар